Themafeest locatie

Feestlocatie met een grote buitenruimte


In Lelystad hebben we een moderne en leuke feestzaal, ideaal voor kleine en middelgrote groepen. Met een volledig uitgeruste bar, professionele verlichting en geluidsinstallatie is deze locatie perfect voor een receptie, privé of bedrijfs- party. (tot 100 gasten)
Meer info: alegria-lelystad.nl

In Amsterdam bieden we een charmante en gezellige locatie, gelegen in het hart van de stad. De ruimte is smaakvol ingericht en beschikt over een intieme sfeer die perfect is voor feesten in kleinere kring. Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenavond, jubileum of bedrijfsfeest, deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond. (tot 50 gasten)
Meer info: feestzaal-amsterdam.nl

In Wormerveer bieden we een prachtige feestlocatie in een natuur omgeving. De locatie beschikt over een grote buitenruimte met een schilderachtig uitzicht op het omliggende landschap. Binnen biedt de locatie een gezellige en warme sfeer, perfect voor een feest in een meer intieme setting.
Eten, drinken, entertainment en eventueel paintballen behoren tot de mogelijkheden. (tot 1500 gasten)
Meer info: feest-op-locatie.nl

Kortom, wat je ook zoekt in een feestlocatie, wij hebben het allemaal! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze locaties en hoe we jouw volgende evenement onvergetelijk kunnen maken.

Boek een van onze solo acts of… als je meer wilt… hier heb je:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).